Hundreds of thousands of premium domains

Questions? We're here to help! Call today:

1-303-893-0552

HeilInk.com is for sale

Buy Now: $2795
  • Take Immediate ownership
  • Transfer the domain to the Registrar of your choosing
OR
Finance This Domain: $2795 12 monthly payments of $233
  • 12 monthly payments, only $232.92 per month
  • Start using the domain today See details

Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

Hurry - once it's sold this opportunity will be gone!

Besides being memorable, .com domains are unique: This is the one and only .com name of its kind. Other extensions usually just drive traffic to their .com counterparts. To learn more about premium .com domain valuations, watch the video below:

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Improves Your Web Presence

Get noticed online with a great domain name

73% of all domains registered on the Web are .coms. The reason is simple: .com is the where most of Web traffic happens. Owning a premium .com gives you great benefits including better SEO, name recognition, and providing your site with a sense of authority.

Here's What Others Are Saying

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name
  • Very satisfied with the domain purchase and very quick transference of ownership, will definitely do business again with them. - Chris Sours, 12/12/2018
  • FAST AND EXCELLENT SERVICE! BRRAVO!! - coinsGOD, 12/11/2018
  • The purchase was more than easy and hassle free. Very reliable and responsible support. - Mehraj Mir, 12/10/2018
  • More testimonials

HeilInk.com

Own this domain today

Our Price: $2,795 (USD)

Questions?
Speak with a domain specialist!
Call us: 1-303-893-0552 M-F 9am - 5pm MST
Other Domains You Might Like

© 2019 HugeDomains.com. All rights reserved.

Figaro itt? Budakeszin
Get Adobe Flash player
cernahang6.jpg
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevél szolgáltatásunkra!


Látogatóink
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa25
mod_vvisit_counterTegnap140
mod_vvisit_counterEzen a héten537
mod_vvisit_counterMúlt héten968
mod_vvisit_counterEbben a hónapban2702
mod_vvisit_counterMúlt hónapban3621
mod_vvisit_counterÖsszesen182607

Online látogató: 3
Mai nap: 2019 febr. 22

?A zenét azért adta Isten az embernek, hogy emlékeztesse őt szellemi hazájára? (Szent Ágoston)

Amikor az izgatott hangszerek lázas, zümmögő kavalkádjában felhangzik egy elnyújtott, hosszan kitartott hegedű-, brácsa- vagy csellóhang, amikor feszült várakozásban és izzadó, kihűlt tenyérrel várjuk a karmester alázatosan magabiztos (vagy magabiztosan alázatos?) középre masírozását, akkor már visszavonhatatlan, könyörtelen gyöngédséggel megkezdődött a varázslat.

 

A hangicsáló, előzenélő hangörvény, embertelen crescendo-izgalma isteni erővel tér vissza megkezdett pályáján, magasabbra röppentve, nemesítve bennünk, eltörpülő emberekben a hatalmas-emberit?

 

És akkor még a zene el sem kezdődött. Nincs még sehol, de jelzi, hogy érkezik, hogy ?sehol?-ban se kereshetjük többé, mert elindult, úton van hozzánk. A varázserő előzi a varázslatot ilyenkor, ezért félelmetes az izgalom, a már- nem-csend, még- nem-zene határán. Ezzel a felfokozott várakozással találkozott Budakeszin Bolyky Zoltán karmester, a Hegyvidéki Solti György Zenekar és néhány tehetséges fiatal operaénekes .

 

A kitűnő munkát végző szervezők azt ismerték fel -több tucat családot kötelezve ezzel hálára-, hogy amint azt például a Kalevala strófáit, összekapaszkodva, ringatózva recitáló finn énekmondók példája is mutatja, a tiszta művészet közösségépítő (és ?megtartó) erővel bír. Mert a zene nemcsak önmagunkhoz, de egymáshoz is utat mutathat. A sok egymásra mosolygó ember, régi és új ismerősök, önfeledten csivitelő gyerekek csak emelik, ezeknek a nagy, családi(as) zenehallgatásoknak a fényét. Kodály szavaival élve: ?A zene hatása olyan emberformáló erő, amely kihat az egész személyiségre. Az értékes zene fogékonnyá teszi az embert a szép befogadására, formálja az ízlést és a magatartást?.

 

Valóban. A? Cérnahangverseny?-sorozat ezt az eszmét, a kodályi üzenetet tűzte zászlajára, minden (már távolról is várt) újabb alkalmával rádöbbentve bennünket, hallgatókat, kicsiket és nagyokat arra, hogy a zene jobbik énünkhöz képes elvezetni mindannyiunkat.

 

A gyerekek hazajárnak immár a zenéhez, a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium szép színpadára, hosszú hetek távlatából is vissza-visszaidézve egy fülbemászó motívumot, tréfás vagy akár ijesztő jelenetet.

Rossini híres operájának, a Sevillai borbélynak budakeszi előadása ráirányítja figyelmünket arra is, hogy a gyerekek hangján is megszólaltatható, magyarázható majd? minden téma, ha a darabhoz és magukhoz a gyerekekhez is komolyan, megfelelő alázattal fordulunk. Szép hangversenyeket, igényes zenei produkciókat hallgathat itt bárki, legyen bár fiatal vagy idős, vájt fülű hozzáértő, avagy zenekedvelő laikus. Ezt az élményt teszi hozzáférhetővé mindannyiunk számára, Dóri néni felbecsülhetetlen értékű kezdeményezése, melynek valódi gyümölcse a jövőben, gyermekeink lelkében keresendő.

 

Mert igaz, hogy ?ezt már mooondta!?, sokszor mondta, mégis, minduntalan így köszönt lelkünkbe a muzsika hangja:

 

?Adjon Isten, áldást, békét!?

Kell ennél több?

 

Kovács András