Hundreds of thousands of premium domains

Questions? We're here to help! Call today:

1-303-893-0552

HeilInk.com is for sale

Buy Now: $2595
  • Take Immediate ownership
  • Transfer the domain to the Registrar of your choosing
OR
Finance This Domain: $2595 12 monthly payments of $217
  • 12 monthly payments, only $216.25 per month
  • Start using the domain today See details

Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

Hurry - once it's sold this opportunity will be gone!

Besides being memorable, .com domains are unique: This is the one and only .com name of its kind. Other extensions usually just drive traffic to their .com counterparts. To learn more about premium .com domain valuations, watch the video below:

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Improves Your Web Presence

Get noticed online with a great domain name

73% of all domains registered on the Web are .coms. The reason is simple: .com is the where most of Web traffic happens. Owning a premium .com gives you great benefits including better SEO, name recognition, and providing your site with a sense of authority.

Here's What Others Are Saying

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name
  • Easy to buy - Håkan Carlsson, 3/27/2019
  • Quick and easy transition - Thank you for helping is to start off our business here in Hawaii allowing us to go global. Kind Regards Lorraine~~ - Lorraine Keopuhiwa, 3/20/2019
  • Very quickly!!!! Very professionals !!! Im so very happy with my domain Thank you HUGE DOMAINS - Oliver Lujan, 3/20/2019
  • More testimonials

HeilInk.com

Own this domain today

Our Price: $2,595 (USD)

Questions?
Speak with a domain specialist!
Call us: 1-303-893-0552 M-F 9am - 5pm MST
Other Domains You Might Like

© 2019 HugeDomains.com. All rights reserved.

Támogatóknak
Get Adobe Flash player
cernahang5.jpg
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevél szolgáltatásunkra!


Látogatóink
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa26
mod_vvisit_counterTegnap56
mod_vvisit_counterEzen a héten297
mod_vvisit_counterMúlt héten248
mod_vvisit_counterEbben a hónapban545
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1445
mod_vvisit_counterÖsszesen185433

Online látogató: 2
Mai nap: 2019 ápr. 21

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Szalóczy Dóra vagyok, budakeszi zenetanár, karvezető, mindezek mellett kisgyermekek zenei oktatásával is foglalkozom Budakeszin és Telkiben. Zeneóráim a "Cérnahang" elnevezést kapták.

 

Öt évvel ezelőtt a kistérségi kultúra és zenei művelődés elősegítésére koncerteket kezdtem szervezni, 5-12 éves korú gyermekek részére, "Cérnahangverseny" néven, bérleti rendszerben, havi gyakorisággal. A Prohászka Ottokár Gimnáziumban tartott koncertekre a budakeszi iskolások, óvodások és szüleik, pedagógusaik mellett egyre többen látogatnak el a szomszédos településekről, sőt Budapestről is!

A hangversenyek eddig több száz gyereknek és szüleiknek adtak élményt, játékos tanulást és találkozást a komoly- és népzenével. A koncertek sikerét nagyszerű művészek, gondosan válogatott műsor, és ennek eredményeként magas színvonalú, családias hangulatú előadások mellett diákjaim, barátaim és számos budakeszi polgár önzetlen segítségének is köszönhetem!

Mára a koncertek feszegetik a rendelkezésre álló kereteket. Dinamikus fejlődésünk eredményeként a kezdeti hangszer bemutatók mellett ma már kisoperai, színpadi előadások szerepelnek a műsoron (Pomádé király, Péter és a Farkas, Sevillai Borbély). Ezt a fejlődést kifejezetten sikerként lehet értékelni, amit a teltházas előadások is alátámasztanak.

 

Fontosnak tartom, hogy a zenéhez, és a Cérnahangversenyekhez minden család, gyermek a lehető legkönnyebben eljuthasson! Ezt fontos küldetésnek tartom! A bérletek ára 4000 forint, a jegyek ára 1400 forint. A fennmaradás és a fejlődés egyetlen lehetősége, ha tovább emelhetem az előadások színvonalát, illetve a folyamatos megújulással új eseményt tudok bevonni, ami növekvő költségeket jelent (pld. gyerekopera).

 

A terembérlet, a művészek honoráriuma, a technikai segítség, a nyomdai munkák, hirdetések, dekoráció, jelmezek, ajándékok, hangszerek szállítása, zongora-hangolás, stb. költségeit nem fedezi a látogatók által fizetett jegyár. Örömömre szolgál, hogy 2013. novembere óta alapítványi háttérrel rendelkezünk Cérnahangverseny Alapítvány néven.

 

Keresem azon vállalkozókat és magánszemélyeket, akik támogatásukkal segítenek megőrizni és fejleszteni a "Cérnahangversenyeket", mint Budakeszi kultúrájának és közösségi életének részét.

 

A Támogatókat minden lehetséges fórumon (újság, plakát, bérlet, helyszín) szóban és írásban feltüntetem, és számukra tiszteletjegyeket biztosítok. Bármilyen mértékű anyagi vagy egyéb támogatás segíti a koncertek hosszú távú megmaradását! A koncertek eddigi videóit, fotóit, plakátjait, megjelenő cikkeket a www.cernahang.hu oldalon találhatja.

 

Szalóczy Dóra

+36203872286

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.