Get Adobe Flash player
cernahang6.jpg
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevél szolgáltatásunkra!


Látogatóink
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa65
mod_vvisit_counterTegnap62
mod_vvisit_counterEzen a héten508
mod_vvisit_counterMúlt héten464
mod_vvisit_counterEbben a hónapban1231
mod_vvisit_counterMúlt hónapban2581
mod_vvisit_counterÖsszesen221257

Online látogató: 2
Mai nap: 2021 jan. 17

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Szalóczy Dóra vagyok, budakeszi zenetanár, karvezető, mindezek mellett kisgyermekek zenei oktatásával is foglalkozom Budakeszin és Telkiben. Zeneóráim a "Cérnahang" elnevezést kapták.

 

Öt évvel ezelőtt a kistérségi kultúra és zenei művelődés elősegítésére koncerteket kezdtem szervezni, 5-12 éves korú gyermekek részére, "Cérnahangverseny" néven, bérleti rendszerben, havi gyakorisággal. A Prohászka Ottokár Gimnáziumban tartott koncertekre a budakeszi iskolások, óvodások és szüleik, pedagógusaik mellett egyre többen látogatnak el a szomszédos településekről, sőt Budapestről is!

A hangversenyek eddig több száz gyereknek és szüleiknek adtak élményt, játékos tanulást és találkozást a komoly- és népzenével. A koncertek sikerét nagyszerű művészek, gondosan válogatott műsor, és ennek eredményeként magas színvonalú, családias hangulatú előadások mellett diákjaim, barátaim és számos budakeszi polgár önzetlen segítségének is köszönhetem!

Mára a koncertek feszegetik a rendelkezésre álló kereteket. Dinamikus fejlődésünk eredményeként a kezdeti hangszer bemutatók mellett ma már kisoperai, színpadi előadások szerepelnek a műsoron (Pomádé király, Péter és a Farkas, Sevillai Borbély). Ezt a fejlődést kifejezetten sikerként lehet értékelni, amit a teltházas előadások is alátámasztanak.

 

Fontosnak tartom, hogy a zenéhez, és a Cérnahangversenyekhez minden család, gyermek a lehető legkönnyebben eljuthasson! Ezt fontos küldetésnek tartom! A bérletek ára 4000 forint, a jegyek ára 1400 forint. A fennmaradás és a fejlődés egyetlen lehetősége, ha tovább emelhetem az előadások színvonalát, illetve a folyamatos megújulással új eseményt tudok bevonni, ami növekvő költségeket jelent (pld. gyerekopera).

 

A terembérlet, a művészek honoráriuma, a technikai segítség, a nyomdai munkák, hirdetések, dekoráció, jelmezek, ajándékok, hangszerek szállítása, zongora-hangolás, stb. költségeit nem fedezi a látogatók által fizetett jegyár. Örömömre szolgál, hogy 2013. novembere óta alapítványi háttérrel rendelkezünk Cérnahangverseny Alapítvány néven.

 

Keresem azon vállalkozókat és magánszemélyeket, akik támogatásukkal segítenek megőrizni és fejleszteni a "Cérnahangversenyeket", mint Budakeszi kultúrájának és közösségi életének részét.

 

A Támogatókat minden lehetséges fórumon (újság, plakát, bérlet, helyszín) szóban és írásban feltüntetem, és számukra tiszteletjegyeket biztosítok. Bármilyen mértékű anyagi vagy egyéb támogatás segíti a koncertek hosszú távú megmaradását! A koncertek eddigi videóit, fotóit, plakátjait, megjelenő cikkeket a www.cernahang.hu oldalon találhatja.

 

Szalóczy Dóra

+36203872286

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.